Gæstebog - Wellness og klassisk massage | Relaxis.dk i Odense

Gå til indhold
Det vil glæde mig meget, om du vil lægge en hilsen her i  Relaxis.dk's gæstebog ...
30 kommentarer
Gennemsnitlig stemme: 1305.0/5

1 2 3
Vagn Andersen
2015-04-04 19:29:53
Har nu for anden gang afsluttet behandling hos Relaxis.
Sidste gang er for ca 2 år siden.
Det er utroligt, at det overhovedet kan lade sig gøre at lindre smerterne i mine skuldre og nakke, eftersom jeg lider af en del slidgigt, men ikke desto mindre er det lykkedes for Helena igen at gøre det mere behageligt at gå på arbejde.
Tak for det, Helena.
Kit
2015-04-01 09:43:30
Jeg har i gennem flere år fået massage og andre behandlinger ved Helena. der er altid god tid og super afslappende stemning og når du går derfra svæver du. Helena er en stjerne.
2014-12-23 21:21:12
1a6J48 tcicwuwcdhcf, [url=http://xtjwpqhyletl.com/]xtjwpqhyletl[/url], [link=http://pgfqzqojlobr.com/]pgfqzqojlobr[/link], http://hxypudyxawsd.com/
Jessie
2014-11-19 19:52:37
Den bedste massage i Odense, uden sammenligning. Jeg har gået til massage mange steder i Odense, men efter jeg har fundet relaxis går jeg kun her. Helena er dygtig og professionel, så man går derfra med fornyet energi og ro. Mine varmeste anbefalinger!
Mette Angelo
2014-06-26 11:48:24
Mit livs bedste pedicure, sikke en lækker omgang til mine fødder. En klar anbefaling, især til gravide. Helena havde gjort massagebriksen klar til en lækker omgang graviditets massage (havde i min online bestilling noteret at jeg er højgravid). Bestemt ikke min sidste gang hos Relaxion.
Tanya Hansen
2014-05-11 20:04:03
Jeg købte et tilbud med fiskespa og 30 min massage til min mor og jeg, i mors dags gave.
Vi blev super godt behandlet og vi begge fik en rigtig dejlig massage.
Du havde god tid til os og vi manglede intet.
Tak for en rigtig god oplevelse, vi håber at komme igen en anden gang.

Med venlig hilsen
Tanya
Jeanette
2014-03-31 08:59:55
Jeg har nu været til et par forskellige behandlinger hos Helena et stykke tid.
Jeg kan helt klart kun anbefale Helena, hendes behandlinger, hendes klinik og hendes priser.

Jeg startede med Hotstone massage, dernæst ville jeg prøve kombi-behandling af ansigtsmassage og kranio sakral terapi. Den giver mig så meget afslapning og den frigiver så meget energi, at jeg har fået mine første fem behandlinger og har bestilt tid til den 6.
Nu har jeg rigtigt fået blod på tanden, så jeg har også bestilt tid til en honningmassage og fiskespa.

Helena er et virkelig rart og behageligt menneske, som hviler i sin faglighed og kender sin grænse. Jeg føler mig så tryg i hendes hænder og vi har både udvekslet faglig og privat snak.

Klinikken fremstår ren og fantastisk hyggelig, med spændende møbler, stearinlys tændt når man kommer inden for og dæmpet musik.

Priserne vil jeg også, at de fleste har råd til. 1½ times ansigtsmassage kombineret med kst for 560 kr - det er da til at betale.

ABSOLUT anbefalelsesværdigt - og et eller flere besøg værd.
De bedste hilsener
og en stor fan er Relaxis,
Jeanette
Linda
2014-02-16 19:56:19
Helena har god forståelse for, hvad der skal til, og hvordan hun skal behandle forskellige typer udfordringer. Uanset om det er massage/kst til mig selv, mit barn eller sammen med en veninde til massage/doktorfisk, er Helena meget fintfølende og professionel ift hvor lidt eller meget, der skal til. Hos Helena får min krop en sjælden ro, som mine smerter normalt ikke tillader mig
Linda
Per
2014-01-02 18:25:59
Mine bedste anbefalinger her fra Butik Slidstærk, rigtig dygtig massør for smerte lindring, men også mange fine wellness behandlinger. Her i Slidstaerk.dk bemærker jeg også et par hundrede medarbejdere der sørger for mine fødders velbefindende. venlig hilsen Per Bentzen. www.slidstaerk.dk
Maja
2013-05-21 11:07:35
Graviditet, Fibromyalgi og Hypermobilitetssyndrom er en dårlig cocktail!

Det har jeg ihvertfald måtte sande. Jeg er gravid med mit første barn og blev syg allerede fra starten. Da jeg havde ligget i sengen i 6-7 uger med opkast, svimmelhed og udmattelse opsøgte jeg Helena fra Relaxis. Jeg havde spændinger i hele kroppen af, at ligge passivt og mine muskler var svundet ind. De mange timer i sengen førte til hovedpine og ømhed i hele kroppen. Som kronisk smerte patient er vigtigheden af, at holde musklerne igang stor, men dette var umuligt for mig. Her hjalp Helena mig med at få gang i min krop igen ved hjælp af masage og Kranio Sakral Terapi. Langsomt fik jeg mere gang i hele min krop og mine spændinger og hovedpine blev væsentligt forbedret.

Jeg er nu i uge 20 af min graviditet. Jeg er ikke længere sengeliggende, men døjer med spændinger i kroppen. Jeg kommer regelmæssigt ved Helena, som hjælper mig med at gøre graviditeten til en nemmere tid. Det er også bare skønt at få opmærksomhed og forkælelse og jeg kan virkelig mærke, at Helena brænder for sit job.

Tusinde tak til Helena fra Relaxis

Med venlig hilsen

Maja
1 2 3
Måske du oven i købet vil bede dine venner kigge med ...
På forhånd mange tak
Helena
Tilbage til indhold